شرح ۶ اصطلاح کاربردی در آندروید
تاريخ : سه شنبه 21 آذر 1391برچسب:, | 9:36 | نویسنده : maryam

اندروید (Android) نام یک سیستم عامل تلفن‌های هوشمند است که توسط شرکت گوگل توسعه داده می‌شود. البته اندروید پا را از این هم فرا‌تر گذاشته و در عرصه تبلت‌ها و تلویزیون‌های هوشمند نیز از آن استفاده می‌شود. این سیستم عامل اوپن سورس است و برپایه هسته لینوکس بنا شده است. برای آشنایی بیشتر با این سیستم عامل تعدادی از اصطلاحات مهم و کاربردی را برای شما دوستان عزیز آماده کرده‌ایم که انشالله مورداستفاده واقع شود.

روت (Root)

روت کردن به شما این امکان را می‌دهد که از توانایی‌های گوشی آندرویدیتان تمام استفاده را ببرید، با روت کردن شما می‌توانید به فایل‌های سیستمی گوشی خود دست پیدا کنید و در آن‌ها تغییر ایجاد کنید و همچنین امکان استفاده از کاستوم رام‌ها، پشتیبانی از زبان فارسی و سایر ابزار‌های ارایه شده برای گوشی‌های روت شده را خواهید داشت. به عنوان مثال می‌توانید پروسسور cpu گوشی خود را کم کنید یا آنرا اور کلاک کنید و…
انشالله به زودی ساده‌ترین روش روت کردن گوشی بر روی عصرجدید قرار خواهد گرفت.

کاستوم رام

کاستوم رام‌ها نسخه‌هایی بهینه سازی شده از سیستم عامل گوشی شما هستند که به شما امکان استفاده از قابلیت‌های زیادی که به طور عادی در گوشی وجود ندارند از جمله نصب برنامه‌ها در مموری کارت، پشتیبانی از زبان فارسی، داشتن لایو والپیپر و… را می‌دهند.

استوک رام

استوک رام‌ها نسخه‌هایی از رام هستند که بر پایهٔ رام اصلی گوشی ساخته شده‌اند و تنها قابلیت روت به آن‌ها اضافه شده است.

رادیو

رادیو شاید مهم‌ترین قسمت گوشی شما باشد (این قسمت خظرناک‌ترین قسمت گوشی است و فقط با این قسمت است که شما به راحتی می‌توانید گوشیتان را Brick کنید و اگر گوشی Brick شود دیگر راه برگشتی نخواهید داشت)
رادیو شامل همه فایل‌ها و ابزاری است که گوشی شما برای همه نوع ارتباطاتی که دارد از آن‌ها استفاده می‌کند. این ابزار‌ها شامل همه شبکه‌های بیسیم و همه ارتباطات نرم افزار با مادربرد و همه سخت افزار‌ها می‌شوند. در انتخاب و تعویض این نوع فایل‌ها خیلی دقت کنید چون شاید باعث شوند که شما دیگر گوشی آندرویدی نداشته باشید.

App۲sd

برای استفاده از این قابلیت به طور کامل حتما باید گوشی خود را Root کنید، کار App۲SD این است که همه نرم افزارهایی که User نصب می‌کند را به یک پارتیشن درون SDCard انتقال می‌دهد. این برنامه‌ها به صورت پیش فرض روی پارتیشن Phone/Data نصب می‌شوند. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد که برنامه‌های زیادتری را بتوانید روی گوشی خود نصب کنید، معمولا برای این کار باید از یک SDCard Class ۶ استفاده کنید که در سرعت مشکلی نداشته باشید. کلاس رم‌ها به صورت عددی داخل دایره‌ای روی رم نوشته شده است. برای داشتن این قابلیت شما باید از کاستوم رام‌ها استفاده کنید.

Wipe

وایپ کردن عملی است که با آن تمامی اطلاعات گوشی شما به صورت کامل پاک خواهند شد، در واقع یک نوع factory reset با قدرت بیشتر است که در مواقع نصب رام یا بروز مشکلات جدی برای گوشی انجام می‌گیرد.



برچسب‌ها: <-TagName->